Bel 023-224 25 26

Voor spoed in de avond/nacht en in het weekend

 

BEL ALTIJD 112

bij een levensbedreigende situatie

Woont u in de regio Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer of Velsen? Dan kunt u gebruikmaken van de corona-check app. Ook als u nog geen klachten heeft. De corona-check app geeft algemene uitleg over het coronavirus. Ook helpt hij u als u klachten heeft die mogelijk wijzen op het coronavirus. U voert elke dag een aantal gegevens in. Een medisch team beoordeelt deze gegevens en kijkt  welke zorg u nodig heeft. De app geeft u houvast én helpt om in deze moeilijke tijd de druk op de huisartsen- en ziekenhuiszorg zoveel mogelijk te beperken.

 

Hoe werkt de app?

Via de app beantwoordt u iedere dag een paar vragen. Bijvoorbeeld hoeveel u hoest en of u koorts heeft. Een medisch team beoordeelt en volgt de ingestuurde gegevens. U krijgt in ieder geval binnen 48 uur een bericht, en als het nodig is sneller. U krijgt dan bijvoorbeeld het advies om thuis uit te zieken, of – bij ernstiger klachten – om contact op te nemen met de eigen huisarts of de spoedpost. Buiten kantooruren wordt er als nodig een afspraak op de spoedpost gepland.

Voor wie is de app?

  • De corona-check app is gratis beschikbaar.

  • U bent 18 jaar of ouder.

  • U heeft een koortsthermometer.

  • U heeft een smartphone of tablet met Android versie 7 of hoger of Apple versie iOS12 of hoger.

Wat gebeurt er met uw gegevens?

Lees hier meer over privacy en veiligheid bij het gebruik van de app.

 

Veelgestelde vragen.

Bekijk alle veelgestelde vragen over de corona-check app op de website van het OLVG.

De corona-check app is een initiatief van het OLVG in Amsterdam. Door een nauwe samenwerking van het Spaarne Gasthuis en de huisartsen uit de regio is de app nu ook beschikbaar voor inwoners uit de regio.

 

 

 

Huisartsen Spoedpost

HAARLEM

Copyright © 2019 SSZK-Spoedpost MijnIT.nl - All rights reserved.

 

­