Taal keuze

enfrdeitptrues

 

Disclaimer

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld en gestreefd wordt naar de grootste mate van volledigheid in het verstrekken van informatie, kan door ons geen garantie worden geboden dat deze informatie volledig juist is of blijft.

Aan publicaties of informatie op deze website, of aan langs elektronische weg verstrekte adviezen kunnen bezoekers dan ook geen rechten ontlenen. Het ziekenhuis aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik van de door het ziekenhuis op deze website gepubliceerde informatie en/of verstrekte of verkregen informatie via het internet. Voor gerichte advisering raden wij u aan om een afspraak te maken voor het poliklinisch spreekuur van de medisch specialist.

Redactie
De redactie van de website ligt bij de afdeling communicatie van het Spaarne Gasthuis en/of Spoedpost Zuid Kennemerland. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u die mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beeldmateriaal
Het beeldmateriaal van de website van het Spaarne Gasthuis en/of Spoedpost Zuid Kennemerland is eigendom van het Spaarne Gasthuis en/of Spoedpost Zuid Kennemerland. Alle afbeeldingen zijn beschermd door middel van copyright en mogen niet door derden worden gebruikt.
De personen op de afbeeldingen hebben alleen toestemming gegeven voor het gebruik van de afbeeldingen op de website van het Spaarne Gasthuis.

Voor beeldmateriaal kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Veiligheid
Het Spaarne Gasthuis probeert de website zo goed mogelijk te beschermen tegen ongewild bezoek van personen en/of virussen. Mocht het toch zo zijn, dan heeft het Spaarne Gasthuis en/of Spoedpost Zuid Kennemerland hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Links
Op de website van het Spaarne Gasthuis en Spoedpost Zuid Kennemerland staan links naar relevante websites. Deze sites worden niet door het Spaarne Gasthuis en/of Spoedpost Zuid Kennemerlandbeheerd en het Kennemer Gasthuis is niet verantwoordelijk voor de inhoud hiervan.

Login Huisarts